In deze nieuwsbrief:
  • Patisserie à la Peggy @ WeddingFair Rotterdam.
  • Bruidstaart bestellen?
  • Smaken verschillen!
  • Iets anders dan een taart?
 
Patisserie à la Peggy @ WeddingFair Rotterdam

Zondag 24 maart was het prachtig lente weer dat perfect aansloot bij de trouwbeurs in Rotterdam. Het was een groot succes en we hebben met veel van jullie bruidsparen mogen spreken. Er is veel gesnoept en veel gezien. Bedankt voor al jullie complimenten! We hebben ontzettend veel positieve reacties mogen ontvangen. Om nog een indruk te geven van hoe Patisserie à la Peggy er bij stond:

De beurs was zo goed bezocht dat we misschien niet iedereen te woord hebben kunnen staan. Echter, iedereen is uiteraard welkom om nog alle vragen te stellen die ze nog hebben. Op onze contact pagina vindt u alle informatie over hoe we te bereiken zijn.

Bruidstaart bestellen?

U staat op het punt te gaan trouwen. Wat leuk! En gefeliciteerd! Maar hoe werkt het bestellen van een mooie taart om deze mooie dag te vieren? Waar moet u rekening mee houden?

Tijdsduur
Om er zeker van te zijn dat uw uniek, op maat gemaakte taart, op tijd is besteld raden wij iedereen aan om minimaal 3 maanden van tevoren (maar altijd zo snel mogelijk) een afspraak te maken voor een proeverij. Tijdens de proeverij wordt naast het proeven ook jullie taart helemaal naar wens ontworpen.

Kosten
Dit is afhankelijk van diverse factoren en kan vrijwel altijd binnen jullie budget worden ontworpen. De factoren die hier onder andere een rol in spelen zijn: het aantal gasten, de complexiteit van de gewenste taart en de hoeveelheid decoratie. Ook de smaak/soort cake kan variëren. Voor een bruidstaart kunt u rekening houden met €5,00 – €9,50 per persoon.

Klik hier voor een overzicht van onze prijzen.

Smaken verschillen!

Patisserie à la Peggy biedt vele verschillende smaken aan, maar zelfs op verzoek creëren wij voor u de perfecte gewenste smaak. Onze meest populaire smaken zijn:

  • Boter crème Passievrucht-Witte Chocola
  • Boter crème Framboos
  • Chocola

Voor een overzicht van alle standaard smaken klikt u hier.

Zit uw lievelingssmaak er niet bij? Dan is het vaak alsnog mogelijk om de gewenste smaak te leveren. Vervolgens kunt u zelf tijdens de proeverij 3 smaken testen om te bepalen welke u neemt. Komen jullie er niet uit? Dan kunt u er ook voor kiezen om 2 of zelfs 3 smaken te nemen voor de taart. 😉

Iets anders dan een taart?

Er zijn zeker meer mogelijkheden dan alleen taart. Vooral bij een hele grote bruiloft met veel gasten is dit een leuke optie. En ook erg fijn voor de portemonnee. Zo kan een bruidstaart vanaf €5,00 per persoon worden gemaakt, maar een cupcake al vanaf €3,00. Een mini cupcake zelfs nog goedkoper! U kunt ook kiezen voor petit fours (kleine gebakjes) of cake pops.

Heeft u zelf iets leuks gezien? Op social media of ergens anders? Stuur dan een foto en we zullen zien of iets soortgelijk gemaakt kan worden.

We hopen graag van u te horen.

Patisserie à la Peggy