Jullie gaan trouwen

Cake icon

Bruidstaarten

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Het regelen kan beginnen en daar hoort een bruidstaart helemaal bij. De taart moet natuurlijk niet alleen mooi zijn, maar ook lekker smaken. Daarom kunt u bij Patisserie à la Peggy terecht voor een proeverij waar dit geregeld kan worden.

Cake icon

De Proeverij

Een afspraak maken

Het liefst hebben wij minimaal 2 maanden (of zelfs eerder) contact met jullie. Tijdens dit contact worden uw wensen globaal besproken en kunt u een keuze maken uit 3 verschillende smaken voor de vulling. Het is handig om alvast inspiratie op te doen voor het design van de bruidstaart. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een kijkje nemen in de portfolio.

De proeverij

Tijdens de proeverij kunnen jullie genieten van de door jullie gekozen smaken. Bovendien gaan we samen de volgende punten bespreken:

•  Uiteindelijke smaak;
•  Thema/kleur;
•  Design/vorm;
•  Aantal personen;
•  Budget;
•  Locatie en leverdatum;
•  Tijdstip van het aansnijden van de bruidstaart.

Naast het bespreken van deze punten zal er ook, op basis van uw wensen, een ontwerp worden gemaakt van de bruidstaart. De kosten van een proeverij bedraagt €25,00 en zal bij een bestelling vanaf €200,00 in mindering worden gebracht.

De bestelling definitief maken

Uw wensen zijn besproken, de smaken gekozen en het eindontwerp is naar tevredenheid goedgekeurd. Nu is het alleen nog het definitief te maken van de bestelling. Om de datum te bevestigen vragen wij een aanbetaling van 50% van het totaal. Een maand voorafgaand jullie trouwdag betalen jullie het resterende 50% van het bedrag.

Aan de slag!

Op dit moment is alles besproken en kan Patisserie à la Peggy aan de slag met het maken van jullie bruidstaart. Indien afgesproken zal de taart op jullie trouwlocatie worden bezorgd en opgebouwd. Wanneer alles goed is bevallen kan er alvast een bestelling worden geplaatst voor jullie 1-jarig jubileum. Hoe leuk is het om na een jaar jullie dag een stukje te kunnen herbeleven met een kleine versie van jullie bruidstaart!